På cykelferie i Toscana - 5 tips til at få den bedste tur

Skal du på cykelferie i bjergrige Toscana? Så kan du her få et par gode tips til at få den bedste tur. Toscana er et område i Italien, der byder på en masse gode og sjove oplevelser. Det er flotte omgivelser, der giver de perfekte rammer til en cykelferie, hvor livet virkelig kan nydes. 

Du kan ved hjælp af et par enkelte tips sørge for, at din ferie bliver ekstra god. Du er på den måde sikret, at du ikke går helt galt i byen, når du er i Italien og Toscana på cykelferie. 

1. Nyd omgivelserne med flotte vinmarker og bløde bakker

Toscana er kendt for deres flotte vinmarker og bølgede landskab. Der er fyldt med bløde bakker, der giver et flot motiv, når der kigges ud i horisonten. Det lyder næsten for godt til at være, når der snakkes om en god cykelferie. Derfor er det også en del af oplevelsen, at du blot skal bruge noget energi på at nyde dine omgivelser. 

Hvis du vil have det maksimale ud af din cykelferie, så handler det om, at du skal sætte pris på, hvor lækkert et område det er. Du skal næsten opleve, at du slet ikke tænker over at cykle, når du cykler rundt på landevejene mellem bakker og vinmarker. Det er idyllisk og vigtigt at tage ordentligt ind og sætte pris på 

2. Lucca med den flotte udsigt

Et af d helt store højdepunkter i Toscana er byen Lucca. Det er en rigtig flot by, der er helt fantastisk at cykle ved. Du kan cykle, hvor du har en perfekt udsigt over den smukke by. Du kommer til at cykle ved den gamle bymur, hvilket giver den bedste udsigt over byen. 

Der er altså god grund til at cykle forbi Lucca, hvis du også er en smule interesseret i historie. Her kan du få et godt kig på den flotte bymur, der har masser af historie at fortælle. Det er et oplagt valg, der helt sikkert vil være en god oplevelse, hvis du skal med familien eller nogen venner på cykelferie i Toscana. 

3. Cykel ud til forskellige restauranter

Toscana og Italien har et helt fantastisk køkken. Derfor vil det også være oplagt, at du tager rundt og oplever de forskellige restauranter i det område, som du nu bor i. Det handler blot om, at du laver en hurtig søgning på Google, hvor du kan finde gode forslag til lækre restauranter. Herefter det blot at springe ud i det og prøve sig frem. Du vil helt sikkert kunne finde et hyggeligt sted at spise italiensk mad med noget lækkert vin til. 

4. Cykel rundt og prøv de forskellige byers is

Toscana huser nogle af de bedste steder i verden, hvor du kan få is. Det er derfor en god ide, at du stopper hos en af de mange isbutikker og køler ned i varmen. Det kan nemlig godt være hårdt at cykle, når det er varmt. Derfor er det ekstra lækkert med en god og kold is. 

Toscana har faktisk den isbutik, der helt formelt er blevet kåret til verdens bedste. Det vidner også om, hvor gode sene i Toscana er. Derfor kan du ikke gå helt galt i byen, hvis du køber en is på din cykeltur. 

5. Hop på cyklen uden en destination

Nogen gange er det rart at hoppe op på cyklen uden at skulle et bestemt sted hen. Det er bare at cykle derhen, hvor det lige ser sjovt ud. Det kan helt klart anbefales at prøve i Toscana, da der er fyldt med mange små perler rundt omkring, som du ikke kan finde ved at planlægge. Det er noget, som du kun kan finde, når du er ude og cykle. 

Du kan derfor få lov til at prøve helt lokale ting, hvis du blot bevæger dig rundt omkring uden at skulle et bestemt sted hen. Friheden, der kommer med det er også dejlig at have. En ferie skal også være en ferie. Det er det vigtigste, og hvis det hele er planlagt ned til de mindste detaljer, så vil det i sidste ende måske heller ikke føles som en god cykelferie, når den er færdig. 

Menu
Top